pátek 10. října 2014

Dopis poslancům k adopcím homosexuály


Vážený pane poslanče/vážená paní poslankyně,
byl jsem informován, že dnes se má v Poslanecké sněmovně projednávat otázka adopcí dětí, registrovaným homosexuálním partnerem rodiče dítěte. 
Jde o další dlouhodobě připravovaný krok LGBT agendy, které jde o radikální změnu paradigmatu naší společnosti. Změny v legislativě jsou toho účinným nástrojem!
Vůbec zde nejde o vylepšení institutu registrovaného partnerství! To by byly adopce uzákoněny hned s registrovaným partnerstvím. O problému se veřejně diskutovalo již tehdy. 
Těm, kdo adopce chtějí, jde především – o změnu základních celospolečensky uznávaných hodnot. Proto jdou lobbisti LGBT krok za krokem, jedna „zákonná“ úprava za druhou. Nyní žádají i Váš souhlas k dalšímu kroku! Co je ale na konci jimi vytyčené cesty?? 
Rozklad rodiny přináší nedozírné škody: ekonomické, morální i biologické. Člověk bez rodiny nemá žádnou morálku, žádný cíl a žádnou budoucnost! Je existenčně nutné tento rozklad zastavit! Uzákonění adopcí registrovanými partnery je krok opačným směrem! Chcete, aby Váš podpis byl na faktuře, která vytuneluje vlast Vašich předků?? Nechcete, aby Vaše vlast byla i vlastí Vašich dětí a vnuků??
Prosím, hlasujte proti adopcím homosexuály. 
o. Václav S. Cigánek Ukrajinská pravověrná řecko-katolická církev v ČR (stanislav.ciganek@seznam.cz)    
Praha 8. 10. 2014

Žádné komentáře: