pondělí 13. dubna 2015

6. 4. 2015 Proběhla manifestace proti juvenilní justici

Na manifestaci Obnova rodiny - vzkříšení národa na Václavském náměstí promluvil předseda strany Národní demokracie Adam Bartoš. Jeho projev:



Vážené dámy, vážení pánové, děkuji organizátorům této manifestace, že mne pozvali a že zde mohu pronést pár slov za politickou stranu Národní demokracie, která se snaží na zločinnost tzv. juvenilní justice upozorňovat od chvíle, kdy před rokem a pár měsíci vznikla.

Ochrana rodiny je pro nás prioritní záležitostí – snažíme se ji – zatím alespoň proklamacemi – chránit před homosexualismem, potratářským a rozvodovým průmyslem, genderovou ideologií, všemožnými úchylnostmi jako je předškolní sexuální výchova či – před nejnovějším nástrojem našich nepřátel na rozvrat rodiny – před juvenilní justicí. Říkám „zatím alespoň proklamacemi“, protože nejsme ve vládě, ale až ve vládě budeme, ať nikdo nepochybuje, že naše první praktické politické kroky povedou směrem k zákazu těchto zvrhlostí a k obnově rodiny jako takové.
Velmi dobře vím, že toto je už několikátá Vaše manifestace na toto téma a velmi to oceňuji. Ještě než jsme založili politickou stranu a já působil jako novinář a publicista, všímal jsem si Vašich aktivit. Byli jste jedněmi z prvních, ne-li úplně první, kdo na zhoubu zvanou juvenilní justice poukazoval – ve chvíli, kdy mnozí ještě ani netušili, o co se jedná a že něco tak zvráceného může na Západě existovat. Když se po internetu začaly šířit první maily s tímto obsahem, pamatuji se, že jsem se ptal sám sebe, zdali nejde o nějakou poplašnou zprávu nebo nepovedený vtípek. Není přece možné, aby systém odebíral děti rodičům ze spořádaných rodin a přeprodával je dál, říkal jsem si. Ovšem možné to je, protože žijeme ve válce, ve které náš nepřítel neváhá použít jakoukoli zbraň, kterou chce tradiční řád rozvrátit.
Juvenilní justice je nástrojem elit k rozvratu rodiny a společnosti. Je nástrojem, jak zlomit odpor společnosti, protože útočí na to nejcennější, co máme. Vezmou-li nám naše děti, vzali nám vše, vzali nám vlastní budoucnost. Kdokoli může být lhostejný k tomu, co se kolem nás děje, může ignorovat morální úpadek společnosti, může zavírat oči před znameními blížící se války. Zcela jistě ale nemůže zavírat oči ve chvíli, kdy mu odeberou to nejdražší, co má. Vlastní děti. Stát se to může komukoli z nás – na Západě se odebírají děti už i pro politické názory rodičů. Necháme věci zajít tak daleko?
Kromě snahy zničit rodinu jako základní stavební jednotku tvořící národ, jde také o prachsprostý byznys. Naše děti mají získat buzeranti a jiní devianti. Mají být převychovávány, aby z nich vyrostla podobně postižená individua. Pěstouni na každé takto odebrané dítě dostávají od státu desetitisíce korun měsíčně. Už nyní se i v České republice takto odebírá několik tisíc dětí.
Často jde také o sexuální zneužívání dětí, kombinované se sektářstvím, okultismem a satanismem, jdoucí do nejvyšších pater i české politiky. Vzpomeňme jen na tzv. Kuřimskou kauzu, do které byla namočena celá řada havlistů včetně současné ombudsmanky Šabatové, kauzu která nebyla dosud uspokojivě vyřešena. Vyřešena být nemohla, protože vedla příliš vysoko. A takových lidí ve vysokých funkcích je více. Ve vládě sedá nedoléčený pedofil. Jiný ministr je zase bisexuál se sadistickými sklony. Od těchto lidí nemůžeme čekat nápravu stavu, ti naopak ve vládě sedí proto, aby tyto zvrácenosti kryli.
Legislativně je vše připraveno tak, aby i v České republice mohl tento obludný systém juvenilní justice fungovat v masovém měřítku, jako je tomu v západních zemích. Je to další z podvodů, podobně jako mediátoři či exekutoři, jen s tím rozdílem, že zde se obchoduje s tím, co je člověku nejcennější.
Jako představitel politické strany, která slibuje obnovu společnosti a návrat k osvědčeným tradičním hodnotám, říkám se vší vážností, že těmto zrůdnostem učiníme konec a že přísně potrestáme všechny, kteří tento systém v České republice vybudovali a kteří už skrze něj stihli zničit a poškodit tisíce rodin.
Děkuji za pozornost.

Praha, Václavské náměstí, 6. dubna 2015

 Zdroj:

http://narodnidemokracie.cz/projev-predsedy-narodni-demokracie-na-manifestaci-proti-juvenilni-justici/

Žádné komentáře: